vineri, 10 octombrie 2014

ARHITECŢI, CERESIT VĂ PROVOACĂ LA INOVAŢIE ŞI CREATIVITATE!

Ceresit Award 2014 În domeniul nostru căutăm cele mai bune oportunități pentru a ne promova munca și a ne contrui o imagine cât mai prestigioasă.
CERESIT vine în sprijinul nostru și lansează cea mai mare competiție din cadrul companiei cu PREMII INTERNAȚIONALE în valoare de 24000 euro.
Foarte atractiv este PREMIUL SPECIAL propus pentru România: cel mai inspirat arhitect român va face un TUR ARHITECTURAL al Italiei, cu vizite în orașe precum Roma, Milano, Florenţa, Verona, Torino şi Napoli.
Pe lângă premiile în bani, marele avantaj este publicarea, recunoașterea și implicit publicitatea în plan internațional a câștigătorului.
Este foarte important să vă înscrieți având în vedere publicarea proiectelor câștigătoare în revistele europene de specialitate.
Această oportunitate va deschide spre voi o vastă piață europeană de clienți si parteneri de afaceri.
Pentru a participa la concurs trimiteți proiectele pana la data de 31 octombrie 2014 și consultați regulamentul concursului: http://www.ceresit.com/Facade-Award-2014.24777.0.html
Te poți inscrie individual sau în echipă, proiectele fiind jurizate în trei categorii: clădiri rezidenţiale mari, clădiri rezidenţiale medii şi clădiri nerezidenţiale.
Cei ce nu sunteți de specialitate îi puteți informa pe cunoscuții și prietenii voștri din domeniu de această competiție.
Tema concursului este proiectarea unor fațade exterioare unice, valoroase din punct de vedere arhitectural, utile in proiectele rezidențiale si non-rezidențiale, încorporând sistemul compozit ETICS marca CERESIT, despre care găsiți detalii pe site-ul oficial al competiției.
Pentru întrebări și nelămuriri scrieți la adresa : ceresit.facade.award@henkel.com

http://www.ceresit.ro/noutati-produse-si-sisteme/ceresit-provoaca-arhitectii-la-inovatie-si-creativitate.html
http://www.ceresit.com/Facade-Award-2014.24777.0.html