luni, 26 decembrie 2011

I heart NYC

26.12.2011.
Discutam despre arhitectura, despre cum va evolua, si ce putem face in acest sens. Analizam greselile trecutului si ne propunem o noua abordare asupra acestui domeniu. 
Recent m-am gandit ca ar fi util sa cresc diversitatea acestui site si sa ma indrept spre noi teme abordate. Pana in momentul de fata ati putut urmari rezultatul practic al ideilor mele, dar intotdeauna m-am gandit ca nu reprezinta intreaga mea conceptie despre ceea ce vreau sa dezvolt, ceea ce cred.
In urma cu 6 luni am pornit pe un nou drum, scriind articole despre tot ce inseamna arhitectura pentru o noua platforma online in domeniu. 
Doresc sa imi conduc aspiratiile mai departe si sa incep noi proiecte personale. In lunile ce vor urma, treptat  vor fi postate proiecte de arhitectura/design interior, articole pe teme cum ar fi arhitectura inovativa: biomorfa, biodigitala, organica, genetica, parametrica , proiectarea structurilor viitorului, eficienta unei cladiri, materiale de ultima generatie si multe altele.


Mai jos puteti urmari un scurt video care surprinde exact esenta cuvintelor mele de mai sus, in fapt, motivatia finala, ce ofera si numele articolului.
COOK+FOX ARCHITECTS au proiectat  One Bryant Park, New York City. Abordarea lor 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu